Instagramspots in New York

New York is vol van leuke Instagram plekken! Elke hoek, elk park en zelfs de metro is fantastisch om foto’s te nemen. Central Park, Top of the Rock (Rockefeller Building) en Grand Central zijn zo van die plaatsen dat je zeker moet bezoeken in New York. Daarnaast kan het ook mooi zijn buiten het drukke Manhattan.

Pak de metro naar het kunstzinnige Brooklyn en ga naar Dumbo. Spijtig genoeg weten ze dit tot ver buiten New York. Als je dé perfecte foto wil, moet je vroeg opstaan. Vanaf 8u neemt de drukte op de plek echter toe. Ook ikzelf heb de fout gemaakt om in de namiddag te gaan…

Als je een beetje verder loopt, naar de kaai van Brooklyn, zie je de prachtige skyline van New York City. Ook een plek waar het zeker waard is een foto te nemen. Op de rotsten staan (zie beneden) mag eigenlijk niet, dus snel zijn is de boodschap. But you know: everything for the gram!

Een ‘instagrammable’ spot in Manhattan is Gay Street. Eigenlijk is dit een vrij eenvoudige straat, met veel donkerrode huizen. Toch zijn er hier veel bloggers in de weer en zal je vrij snel merken dat je eenvoudig, heel mooie foto’s kan nemen. Ook SoHo is natuurlijk ‘blogheaven’. Elke gevel is een prachtige achtergrond.

Vergeet deze plekken dus zeker niet te bezoeken, de volgende keer je in New York bent.

 

Brooklyn

  

Dumbo

   

Gay Street

Manhattan

 

Photos by Me & Matthias Geerts w/a Canon Mark IV 5D

Follow:

Leave a Reply